DoGGi > Gra Doggi > Waszym zdaniem...

Tworzenie NOWYCH ras- propozycje i hodowla cz. II

Feb 26th 2017, 21:50

Clarie

Tematów: 112
Darieł :*
Oj będzie sie działo, *zaciera rączki jak szatan* przygotujcie się na zmiany. Adminu nas pilnuje XD
Feb 27th 2017, 22:39

nat

Tematów: 26
Sytuacja portugalców się klaruje :3
> Rodo białego suczeła,
> pieska dla niej
> i jej czarnej siostry.
Do kompletu piesek z matki ze złą sierścią, ale suczki nadal w rozrodczym, więc liczę na coś lepszego :3 I zaczęłam na próbę klikać 2 inne rasy dowodne, z ciekawości, czy sierść przejdzie...
Feb 28th 2017, 09:36

Konto usunięte

Tematów: 0
Cytat Dustrasha
Jakby co teraz Kornela dowodzi sprawdzaniem. Ja jestem zmuszona wycofać się przez brak czasu. Może po maju będę dalej pomagać dziewczynom. Dodatkowo do ekipy dołączyła Naylea. :D

P.S. Mona to prawa ronczka Korn.

Kolejny nabór po cichaczu xxd
Feb 28th 2017, 10:25

Konto usunięte

Możliwe, że Admin albo dziewczyny sam wybrał/y osobę z którą chcą "pracować", może...
Feb 28th 2017, 12:57

Administrator

Tematów: 71
Jeśli nasza Dariusia, oprócz o spotkaniu z zespołem R5, marzy o sprawdzaniu zgłaszanych ras każdego wieczora to zachęcam do wysłania aplikacji wraz z CV na [email protected].
Feb 28th 2017, 13:47

Konto usunięte

Czy Koliak z racji, że ma sporo wolnego czasu i chciałby się przydać na coś w grze również może uraczyć Admina CV?
Feb 28th 2017, 13:57

Administrator

Tematów: 71
Pewnie. :)
Feb 28th 2017, 13:57

Pasta

Tematów: 67
Omg, Krzake-chan, biegnijmy tez rzucic CV i rysujmy obrozki dla pieskow :c
Nie mozemy byc gorsze, nie.
Feb 28th 2017, 14:18

Pasta

Tematów: 67
Jestem za, biegnij pisac za nas :c
I wspomnij, ze szeleczki tez mozemy i ubranka :'/

U mnie takie owsiko na etapie "borze, po co mi kolejna taka suczka, dajcie pieska"
Feb 28th 2017, 15:59

Konto usunięte

Cytat Administrator
Jeśli nasza Dariusia, oprócz o spotkaniu z zespołem R5, marzy o sprawdzaniu zgłaszanych ras każdego wieczora to zachęcam do wysłania aplikacji wraz z CV na admin@lionproject.eu.

Nie jestem twoja koleżanką więc zwracaj się do mnie chociażby po imieniu (a nie jakieś beznadziejne zdrobnienia). Z R5 się już spotkałam, nie bój się o moje marzenia. CV nie wyślę, ponieważ nie mam ochoty z tobą współpracować :3 Przyczyny wiadome myślę...

Dodatkowo... CV piszę się o pracę raczej a to jak potraktowałeś starych modów nie wróży nic dobrego. Takiego pracodawcę już miałam, dziękuję.

Wierszyki dla dzieci