DoGGi > Gra Doggi > Waszym zdaniem...

Tworzenie NOWYCH ras- propozycje i hodowla cz. II

Feb 28th 2017, 17:53

Konto usunięte

Tematów: 0
Cytat Administrator
Pewnie. :)

*wchodzi cicho* Poszła wiadomość *wychodzi cichutko

Krzyżaku, omg, czekoladowe owsiki są bardzo ładne :c
Feb 28th 2017, 21:32

nat

Tematów: 26
Maść dla baraczków się klyka, i to z ładnymi efektami :3
Feb 28th 2017, 21:42

Konto usunięte

Cytat DariaW
Cytat Dustrasha
Jakby co teraz Kornela dowodzi sprawdzaniem. Ja jestem zmuszona wycofać się przez brak czasu. Może po maju będę dalej pomagać dziewczynom. Dodatkowo do ekipy dołączyła Naylea. :D

P.S. Mona to prawa ronczka Korn.

Kolejny nabór po cichaczu xxd

Nie ma to jak dać dziecku opcję sprawdzania.
Feb 28th 2017, 21:44

Clarie

Tematów: 112
Nabi przepraszam o kim ty mówisz? żeby nie było spamu:

Czeskie teriery sie robią 3 pokolenie, ale panny brak :/
Feb 28th 2017, 21:47

Konto usunięte

Cytat Nabi
Cytat DariaW
Cytat Dustrasha
Jakby co teraz Kornela dowodzi sprawdzaniem. Ja jestem zmuszona wycofać się przez brak czasu. Może po maju będę dalej pomagać dziewczynom. Dodatkowo do ekipy dołączyła Naylea. :D

Z tego co mi wiadomo tylko Dush i Nela mają opcję akceptacji, reszta osób jest tylko do głosowania i wyrażania swojej opinii.
Poza tym nie ma nigdzie powiedziane, że trzeba być pełnoletnim - trzeba być ogarniętym.
Nie wiem kto z ekipy miałby być dzieckiem (bo dziecko jest oficjalnie do 10 roku życia, potem wiek nastoletni), ale jeżeli nawet 10-latek byłby inteligentniejszy od 17-latka to w czym problem?
Jeżeli będę się ładnie sprawować to być może dostanę zgodę od Ytny na wyhodowanie nowych maści do foxhoundów :v
Feb 28th 2017, 21:55

Konto usunięte

Cytat Koliak
Cytat Nabi
Cytat DariaW
Cytat Dustrasha

Z tego co mi wiadomo tylko Dush i Nela mają opcję akceptacji, reszta osób jest tylko do głosowania i wyrażania swojej opinii.
Poza tym nie ma nigdzie powiedziane, że trzeba być pełnoletnim - trzeba być ogarniętym.
Nie wiem kto z ekipy miałby być dzieckiem (bo dziecko jest oficjalnie do 10 roku życia, potem wiek nastoletni), ale jeżeli nawet 10-latek byłby inteligentniejszy od 17-latka to w czym problem?
Jeżeli będę się ładnie sprawować to być może dostanę zgodę od Ytny na wyhodowanie nowych maści do foxhoundów :v

Tylko ,że w tym problem, że nie jest ogarnięta. Pisałam z nią przez jakiś czas na fb.
Cytat Mona09
Nabi przepraszam o kim ty mówisz? żeby nie było spamu:
Czeskie teriery sie robią 3 pokolenie, ale panny brak :/

Naylea
Feb 28th 2017, 21:55

Clarie

Co jest najciekawsze każda z Nas ma już dawno skończony magiczny próg osiemnastu lat xD
Feb 28th 2017, 21:56

Konto usunięte

Naylea ma akurat z tego co pamiętam 13-14
Feb 28th 2017, 21:58

Clarie

Jesteś najwyraźniej źle poimformowana
Feb 28th 2017, 21:59

Kama

Tematów: 2
Hmm Nabi, a skąd Ty wiesz ile Naylea ma lat? :P Poza tym po jej postach widać, że jest raczej ogarniętą osobą, czego nie można powiedzieć o Tobie, niestety. ;')

Wierszyki dla dzieci