DoGGi > Gra Doggi > Waszym zdaniem...

Tworzenie NOWYCH ras- propozycje i hodowla cz. II

Feb 24th 2017, 23:19

Tasak

Tematów: 91
Kontynuacja wątku ,,Tworzenie NOWYCH ras- propozycje i hodowla (kto sprawdza? Info na 1. stronie)".
LINK DO POPRZEDNIEGO TEMATU

-----------------------------24.02.2017-----------------------------

Na dzień dzisiejszy sprawdzający rasy to:
-Kornela
-Naylea
-Adamantine
-Katsukiro
-Venus

LINK DO REGULAMINU ZGŁASZANIA NOWYCH RAS/MAŚCI.
Feb 24th 2017, 23:23

nat

Tematów: 26
Oh noł, nie będzie 1111 ;___;
Pierwsza, hyhy :v

Jeszcze się nie chwaliłam, że trwają prace nad wywindowaniem charakteru ISP - *kliku-klik*
Feb 24th 2017, 23:45

Zalet

Tematów: 28
Synek szysko zlamiu :///
Drugi ohoho
Oja, ładnie, powodzonke :C
Feb 25th 2017, 15:41

Jay

Tematów: 20
Cytat Follow
Tak sobie przeglądam, czy mały munsterlander nie powinien być raczej szczupły? xd a nie mm

zdecydowanie powinien, to psy wielkości bc a nawet większe. to że w nazwie ma mały wcale nie oznacza że jest mały xD
Feb 25th 2017, 15:55

Jay

Kik, 'DRAMA i HEJT', czyli najlepszy argument na unikanie dyskusji. Nie było mnie tu wczoraj przy sprawdzaniu, ale prześledziłam dzisiaj wątek i to co tam się odwaliło to jedno wielkie 'XD'
No chyba nie za bardzo wiedzą skoro tak trudno ogarnąć, że wzrost jrt ma się nijak do munsterlandera
Feb 25th 2017, 16:04

Konto usunięte

Tematów: 0
Co do munsterlandera też mam ogromne wątpliwości o.O Specem nie jestem ale dla mnie powinny mieć budowę szczupłą - właśnie dlatego nikt ich nie hodował wcześniej bo wzorzec byłby ten sam co dużego munsterlandera, tylko wiadomo kilka cm niższy :P
Feb 25th 2017, 16:25

Sirocco

Tematów: 53

siodło czy jakieś coś czego się nie da odwzorować na doggi?

Malto, chodzi o to, że została zaakceptowana maść, którą FCI określa jako wysoce niepożądaną, a UKC o tym nie mówi, bo dziewczyny nie wzięły pod uwagę FCI tylko UKC.
Feb 25th 2017, 16:29

Jay

Kik, również nie przepuściłabym sporej części ras, bo były mocno naciągane. Mamy na doggi w cholerę ras (już nawet nie wiem ile) z czego może kilkanaście naprawdę przypomina te realne psy. Takie 'w sumie nie ta kufa, ale innej w grze nie będzie to przyjmiemy' to jakaś masakra XD Jak coś nie przypomina nawet danje rasy to w grze nie powinno mieć prawa się pojawić. O rasach jakiś związków o których nikt nigdy nie słyszał nie wspominam. Wprowadzić cokolwiek, nie ważne co to chyba motto sporej części graczy.
No i wczoraj weszły do gry owczarki podhalańskie pod nazwą pirenejski pies górski :)) Nie ważne że przez lata (serio, lata) było mowione, że się tak nie da to widać że co inna ekipa to inne zdanie. Pomińmy fakt, że wzorzec ppg jasno mówi o haczykowatym ogonie...

Follow, dlaczego kluby rasy ważniejsze niż FCI... Nie wiem dlaczego rasy/maści spoza FCI, AKC i związków krajowych są wgl brane pod uwagę, bo to aż śmieszne XD Równie dobrze mogę zgłosić sobie merle buldogi francuskie bo jakiś tam związek je akceptuje :D
Feb 25th 2017, 16:43

Konto usunięte

Tematów: 0
Mam pytanie - czy srebrny na DoGGi zalicza się jako isabella? I czy jest szansa na przyjęcie jamników podpalanych na rudo, właśnie srebrnych? Bo coś tam je akceptuje, chyba AKC, ale FCI chyba nie do końca.
Feb 25th 2017, 17:06

Zalet

Tematów: 28
Filołku, tak samo ze zmianą szpiców japońskich hihi > pyk

Wierszyki dla dzieci