DoGGi > Gra Doggi > Waszym zdaniem...

Tworzenie NOWYCH ras- propozycje i hodowla cz. II

Apr 2nd 2023, 20:15

Schmetterling

Tematów: 0
Hej. Zgłosiłam jedną maść, ale została odrzucona przez zdjęcia. Czy mogłabym kogoś z was z doświadczeniem dopytać o fotki do kolejnej próby zgłoszenia?
Apr 2nd 2023, 20:18

Antivist

hej, co mam zrobić jak zgłoszenie zostało odrzucone przez brak zgody twórcy rasy, chociaż twórcy rasy już dawno nie ma na doggi? xD
Apr 2nd 2023, 20:26

Dante

Tematów: 5
A o jakiej rasie mówisz?
Apr 2nd 2023, 20:31

Schmetterling

jamnik krótkowłosy, konkretnie czekoladki pręgowane z czarnym. Pracuję też nad rudasami, ale jak zbierałam fotki to byłam święcie przekonana, że właśnie czekolady przejdą :o
Apr 2nd 2023, 20:31

Antivist

owczarek rumuński corb, próbowałem wprowadzić od nowa maść czarny tri-color z czarnym, ale zgłoszenie zostało odrzucone przez brak zgody twórcy, problem jest taki ze twórca rasy nie ma już konta na doggi. Próbowałem wyszukiwać, ale po prostu tej osoby już nie ma, więc nie wiem kogo niby miałem pytać o zgodę? Pisałem tylko do osoby, która miała dwa płodne psy tej rasy, ale w innej wariacji maści... tyle że ta osoba nie była twórcą.

edit: oj, chyba odpowiedzieliśmy na tę samą wiadomość xD teraz nie wiem, czy była ona do mnie, czy jednak nie... xDD
Apr 2nd 2023, 20:33

Fif

Corby są własnością Questry, która, jeśli się nie mylę, wprowadziła je ponownie
Apr 2nd 2023, 20:36

Antivist

A, więc w tym był problem. Pisałem do niej i zgodę dostałem, ale nie myślałem że wprowadzała je ponownie wcześniej. To teraz wszystko jest jasne, napiszę jeszcze raz xDD
Apr 2nd 2023, 22:34

luna999

Tematów: 145

Zaakceptowane po 5 latach od powstania rasy ❤ 7 z 7 zgłoszonych w grze :)

A akity odrzucone znowu o zdjęcia. Ja już tracę siły -_-
Apr 3rd 2023, 13:18

Schmetterling

Myślicie ze np taka fotka przejdzie do czekoladek z czarnym?
[img] http://ingrus.net/dachshund/pics/medium/66/med_4faaabe2107c4.jpg /img]
Apr 3rd 2023, 14:20

Tasak

Tematów: 91
Moim kiepskim okiem powiedziałabym, że faktycznie mogłyby być tam pręgi, jednak zdjęcie jest za małe według zasad zgłaszania.

Wierszyki dla dzieci