DoGGi > Pozostałe > Klub Kynologiczny > Archiwum KK

HELPFUL PAW | Ustalanie wzorca nowych ras

Apr 14th 2017, 10:59

Dante

Tematów: 5
Czyżby mowa była o Norsk Lundehund (które, de facto, są w grze)?
Apr 14th 2017, 12:39

Dante

Merry, nie tyle robi, co ta rasa jest już wprowadzona do gry. ;) O, tutaj masz jednego przedstawiciela -> KLIK! :)
Apr 15th 2017, 01:28

Dante

Jeśli rasa została stworzona przez gracza, to tylko on może tworzyć do niej maści. Chyba, że uzyska się od niego pozwolenie, ale sa to wyjątki. CLD wprowadziła hodowla i tylko ona ma możliwość dogłaszania nowych maści.
Rieul nie wypisala reszty ras, bo są one obecnie tworzone.

No, przepis nie jest głupi. Ktoś nie nameczyl z genami, więc coś mu się należy. Możesz wprowadzić maść dla rasy wprowadzonej do gry przez Admina. Do tych nikt się nie doczepi.
Apr 15th 2017, 10:15

nat

Tematów: 26
Cytat Andorrka
Zawsze SPRAWDZAM ENCYKLOPEDIĘ, ale gadacie o tym, że są rasy nad którymi można pracować, tym razem chciałam wrzucić resztkę ras, które znalazłam, że tym razem nie sprawdziłam dokładnie, jesteście bardzo miłe, spoko, na pewno już o nic nie zapytam, więcej ras nie kojarzę, zresztą uzyskałam co chciałam, o najważniejszych rasach nie wspomniałaś, czyli możliwa jest praca, co do Catahoula leopard dog nie ma jednej maści w grze, więc też dobrze, za Pirenejski pies górski się nie biorę, bo za bardzo przypomina podhala. Co do maści to głupi przepis, powinien każdy mieć możliwość, nieważne.

Ale rozumiesz, że chodzi o encyklopedię w grze (klik, na wszelki wypadek), a nie taką realną, prawda? Bo pireneje są w grze od dwóch miesięcy i ich istnienie jest tam wyraźnie zaznaczone, podobnie z CLD ;-;
Apr 15th 2017, 12:20

nat

Tematów: 26
Kiedy nie było podziału na strony w encyklopedii chyba było łatwiej znaleźć tam rasę ;-; Sarpy są w grze, klik.

+ Edytuj posty, nie pisz pod swoim przed upływem 24 h.
Apr 15th 2017, 16:39

Tolleris

Tematów: 28
Cytat nat
Cytat Andorrka
Zawsze SPRAWDZAM ENCYKLOPEDIĘ, ale gadacie o tym, że są rasy nad którymi można pracować, tym razem chciałam wrzucić resztkę ras, które znalazłam, że tym razem nie sprawdziłam dokładnie, jesteście bardzo miłe, spoko, na pewno już o nic nie zapytam, więcej ras nie kojarzę, zresztą uzyskałam co chciałam, o najważniejszych rasach nie wspomniałaś, czyli możliwa jest praca, co do Catahoula leopard dog nie ma jednej maści w grze, więc też dobrze, za Pirenejski pies górski się nie biorę, bo za bardzo przypomina podhala. Co do maści to głupi przepis, powinien każdy mieć możliwość, nieważne.

Ale rozumiesz, że chodzi o encyklopedię w grze (klik, na wszelki wypadek), a nie taką realną, prawda? Bo pireneje są w grze od dwóch miesięcy i ich istnienie jest tam wyraźnie zaznaczone, podobnie z CLD ;-;

Haha You made my day :D
Serio, można nie ogarniać wszystkich istniejacych rzeczywiscie ras ale to jakie istnieją na doggi to już wiedza oparta na elitarnej umiejętność czytania. A nie przepraszam jeszcze trzeba umieć strony przeglądać w przegladarce.
Naprawde Andorrka poczytaj najpierw COKOLWIEK na forum, dowiedz sę podstawych rzeczy na temat tworzenia ras i maści a w razie wątpliwości dopiero pytaj na forum..
Apr 15th 2017, 17:52

Caeldir

Tematów: 8

Rudy czy czekolada? Dziwne to zdjęcie.
Apr 15th 2017, 17:54

Dante

Jak dla mnie czekolada.
Apr 15th 2017, 18:00

Caeldir

Tematów: 8
Tu tej samej suczy zdjęcie:

Niby jest podpisana jako ruda, ale to taki nietypowy rudy.
W porównaniu do tego psiska:
http://zoomia.pl/files/i/86/18/psy-gonczy-polski_big_7_861836954.jpg
Czy chociażby tego:

Apr 15th 2017, 18:11

Tasak

Tematów: 91
To zapewne przez padające światło.

Wierszyki dla dzieci